EQUIP ’23 – ’24

MAFALDA HANSEN

ARLEQUINS TARDA

Va començar a endinsar-se en el món teatral fa sis anys, de manera amateur i des del primer moment va saber que volia fer teatre tota la seva vida. Graduada a l’escola «El timbal» de Barcelona, al Cicle formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral, on ha après el valor del teatre, a través de la interpretació, la veu, la dansa, la màscara i moltes més.

El 2020, a través d’una assignatura del curs, va crear una companyia teatral, Les tres en Punt, on van crear una obra de comèdia d’espionatge, Agentes sin don de Agentes que van poder representar-la al teatre La Bòbila de Barcelona.

Entre el 2020 i el 2021, se li va obrir l’oportunitat de començar a escriure monòlegs. El primer que va escriure va ser BLACK, un monòleg que tracta sobre la història de la població Afroamericana i les condicions que han estat vivint fins al dia d’avui. Recentment, ha escrit un monòleg, ESPEJO, el qual és autobiogràfic i tracta sobre l’autoestima, l’ansietat i la depressió. Ha tingut l’oportunitat de poder treballar com a professora de teatre dissenyant el seu propi projecte, Escenaris Oberts, a l’escola Montserrat de Malgrat de Mar durant dos anys, al centre Cívic de Malgrat i al teatre d’Arenys de Mar. Totes les obres representades són obres i pel·lícules que ella mateixa he adaptat.

Finalment, ha estudiat la història del teatre, teatre per a persones d’edat avançada, pedagogia i dinamització teatral, musical, escenografia i attrezzo teatral.