EQUIP

JAUME CASALS

DIRECCIÓ

“Agafo la direcció de l’escola amb molta il·lusió; tinc ganes d’aportar idees, projectes, que facin un cop més confirmar que som una de les millors escoles de teatre del Maresme, però no ho puc fer sol, tinc un equip que treballarà de valent per tirar endavant i fer de l’escola un lloc segur, educatiu i sobretot un espai on l’alumne pugui jugar i experimentar fent teatre.

A part del teatre m’agrada la música, cada dia he de tenir un moment on escoltar el que més m’agrada. Tocar la guitarra i llegir són hobbies que faig en el meu dia a dia. I compartir una tarda jugant a bàsquet amb els meus amics és ideal.”

«M’apassionen el Teatre Musical i el Cant en totes les seves vessants: creació, història i evolució. Penso que poder dedicar-m’hi és un veritable regal que vull compartir amb el meu alumnat: transmetre la meva gran passió per aquest gènere és el meu objectiu a l’escola de Teatre Artur Iscla, sempre prioritzant la vessant humana i el creixement artístic i personal de l’alumnat.»

AGUSTÍ SALVADOR

COORDINACIÓ I COREÒGRAFS

EVA RITE

COORDINACIÓ I PETITS ARTISTES

«Crec en els infants i en la seva mirada cap al món. Crec en el respecte cap a ells que són el nostre futur a part del nostre present. Tenen veu i la volen fer servir. Treballar el pensament crític, veure com aprenen mitjançant el joc i com creen un espai segur on provar i créixer com a actors i actrius i com a persones, és el meu objectiu principal. Que estimin el teatre i tot allò que l’envolta tant o més que jo, això és el que intento transmetre a cada classe.»

«Em fascina l’art en totes les seves formes d’expressió i al llarg de la meva vida, he posat en pràctica diverses, així com, el teatre, la dansa, la pintura i la música.»

SANDRA MONCUSÍ

IL·LUSIONISTES I TEIATRERUS

ELSA TARAZAGA

ARLEQUINS MATÍ

«Soc una persona alegre amb moltíssimes ganes de formar i ensenyar els meus coneixements a altres persones. El meu objectiu a la vida és transmetre aquesta passió profunda del teatre cap als meus alumnes.»

«Sempre intento aprendre més d’allò que m’apassiona. El teatre per a mi és viure. No hi ha res fictici, els personatges, el diàleg, el fet de crear, els sentiments, tot és real i poder transmetre i ensenyar allò que més t’agrada és un privilegi del qual t’has de sentir orgullós. El teatre et fa veure i acceptar la vida d’una altra manera.» 

MAFALDA HANSEN

ARLEQUINS TARDA

CHON LÓPEZ

BAMBALINES MATÍ I TARDA

“M’encanta treballar amb les persones i m’encanta la pedagogia teatral. Trobo que l’aprenentatge no és unidireccional, jo també n’aprenc dels i les alumnes, per això m’agrada tant la meva feina.”

«Soc una persona alegre, apassionada i treballadora. Des de ben petita estic interessada en el món de les arts escèniques. Compartir i transmetre aquesta passió és un dels regals d’aquesta professió.»

NÚRIA OLIVER

COREÒGRAFS

AINA RITE

COREÒGRAFS I IMPROVISADES MUSICAL

«Visc la vida com si estigués dins d’un musical, tant si toca comèdia com drama, passa millor cantant i ballant.»

«M’agrada molt el teatre i poc a poc s’ha convertit en la meva passió i professió. La meva curiositat per aquest món va començar des de ben petita quan mirava la meva germana sobre l’escenari, recordo sentir moltes coses dins meu i totes elles molt boniques, que van fer decidir-me ben aviat per aquest camí meravellós del teatre.»

PAULA FOSSATI

IMPROVISADES TEXT I TEIATRERUS

«Vaig pujar a l’escenari amb 15 anys i des de llavors no hi he baixat. Vaig entendre immediatament que aquest seria el meu lloc. Porto tota la meva vida dedicant-me a les arts escèniques. He tingut la sort de treballar amb grans artistes i a diferents parts del món. Ara he tornat aquí a la meva arrel, amb més força encara per continuar investigant, aprenent i compartint el meu bagatge.»

MARCELA GOMEZ

TEIATRERUS