L’ESCOLA

L’escola de Teatre Artur Iscla forma part del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar i n’és un dels pilars fonamentals d’aquesta entitat. Al llarg d’aquests anys hi han passat un bon grapat d’alumnes (actualment en tenim més de 200) i hem contribuit a ajudar-los en el seu creixement personal i cultural. L’escola de teatre creu que l’educació “en” l’art, “per” l’art i “a través” de l’art és una necessitat imperiosa a la nostra societat.

Oferim classes de teatre i de teatre musical a partir dels 7 anys fins a grups d’adults. Depenent de l’edat i del que cursos que donem, procurem treballar i aprofundir en dues disciplines básiques: cant i interpretació. A més a més, all llarg del curs oferim sortides i activitats que complementen la nostra oferta educativa: sortida al circ, intercanvi amb una escola de Madrid, colónies de caps de setmana, etc.

Pensem que l’Escola de Teatre Artur Iscla, com a part integral de la mateixa entitat, és una font d’enriquiment cultural per la nostra població, un lloc de trobada i un punt neurálgic on estimem la cultura, la defensem i la potenciem.