EQUIP ’23 – ’24

JAUME CASALS

DIRECCIÓ

Actor, director, docent teatral i director de l’escola. Es forma a l’escola AULES de Barcelona, fent el recorregut musical (interpretació, cant i ball), on s’acaba graduant especialitzant-se amb el recorregut d’interpretació. Allà rep classes de cant de la mà de Susanna Domènech i Joan Vázquez. Segueix la seva formació a l’Estudi per l’Actor Laura Jou. Té el segon Grau de Cant, Teoría y Habilitats Musicals del Associated Board of the Royal School of Music (ABRSM).

L’hem pogut veure en sèries de televisió com “La Riera” i “Com Si Fos Ahir” a Tv3, “Sé Quién Eres” a Telecinco, “Oh my goig” a BTV i “Servir y Proteger” a Tv1.

Com a docent s’ha format a l’Escola de Teatre Artur Iscla de Pineda de Mar i on ha sigut professor molts anys, ha impartit classes a l’escola “Virolai” a Barcelona donant el millor pels seus alumnes que tenien ganes d’aprendre teatre i a “La Caixa dels Trons” a Premià de Mar siguent el responsable de la part Interpretativa. Actualment està preparant el musical “Lo Nuestro Estaba Cantado”.