EQUIP ’23 – ’24

EVA RITE

COORDINACIÓ I PETITS ARTISTES

Eva Rite és educadora infantil i integradora social. Amant del teatre, ha crescut entre les quatre parets que acullen l’escola de teatre Artur Iscla, el Centre Cultural i Recreatiu. Veu el teatre com una eina social que ens transforma sigui quin sigui el nostre moment vital.

És actriu, professora de teatre i coordinadora del cicle infantil de l’escola. Ella, també s’ha format dins l’escola de teatre Artur Iscla i ha realitzat dos cursos de tècnica vocal i cant a l’Aula de música Santa Susanna.

En el seu rodatge dins l’escola com a professora, durant aquests dotze anys, ha passat per pràcticament tots els grups, però ha decidit quedar-se amb els més petits. Ha adaptat i dirigit cada final de curs i títols com: La rateta que llegia l’escaleta, els quatre porquets, la caputxeta forçuda, Alícia al país de les meravelles, Sant jordi a la cova del drac, al revés, sempre el mateix tema, Elmer…

Ha participat com a actriu en musicals que s’han fet al CCR com Dancing Queen i Grease i dins l’organització d’altres com Chicago, Assassinat a l’orient express i actualment la botiga dels horrors.