EQUIP ’23 – ’24

ELSA TARAZAGA

ARLEQUINS MATÍ

Elsa Tarazaga s’està formant per ser actriu i cantant i és docent teatral. A l’acabar els seus estudis obligatoris va decidir seguir per l’arrel teatral. Fa el Batxillerat Escènic a Canet de Mar. Va cursar 1r de grau lliure a Eòlia Centre Superior d’Art Dramàtic. Actualment, es troba cursant el Recorregut Professional a Aules Escola d’Arts Escèniques.

Ha sigut alumne de l’Escola de teatre Artur Iscla des dels 8 anys. Actualment, a part de ser professora també segueix sent alumna al grup d’Improvisades Musical. A més, va participar en un intercanvi teatral amb l’escola Explora Teatro de Madrid on va realitzar Sister Act.

L’any 2020 va començar com a docent teatral a l’ETAI. Des de llavors en aquests 3-4 anys ha tractat amb nens de 8 fins a 14 anys (il·lusionistes, arlequins i bambalines). Cal destacar que està molt involucrada en el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar. Ha participat en diverses obres que ha realitzat el centre com Pastorets, The Pastorets, Els fantasmes del Nadal… A més a més, l’any 2022 va participar com a direcció i coordinació del projecte «La Llamada» i aquest 2023 ha estat cap de regidoria a l’Assassinat a l’Orient Express.