EQUIP ’23 – ’24

CHON LÓPEZ

BAMBALINES MATÍ I TARDA

Formada en teatre físic/visual i de text i graduada a l’escola El Galliner de Girona, al Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral, on s’han treballat disciplines com interpretació, lluita escènica, clown, màscara i commedia dell’arte, entre d’altres.

Alumne a l’Escola de Teatre Artur Iscla durant 10 anys, dels 9 fins als 19. Durant aquests anys va poder presentar obres com Bodas de Sangre i Toc Toc. A més, a més, va participar en un parell d’intercanvis teatrals amb l’escola Explora Teatro de Madrid amb obres com Hairspray i La Bella y la Bestia.

L’any 2018 va començar el meu primer curs com a professora de teatre a l’ETAI. Des de llavors ha continuat exercint a l’escola amb diferents grups d’edats. L’any 2021 va tenir el plaer de dirigir Pastorrats, la paròdia de l’obra de Nadal Pastorets, al CCR. El mateix any va estrenar Coses que dèiem avui a la Sala La Planeta de Girona, dirigida per Clara Garcés.

L’any 2022 va crear la companyia Aula 1 i va presentar Primeres Imatges de Mart a la Sala La Planeta de Girona. Els estius de 2022 i 2023 ha sigut monitora al Casal Teatral del Galliner.