EQUIP ’23 – ’24

AGUSTÍ SALVADOR

COORDINACIÓ I COREÒGRAFS

L’Agustí comença els seus estudis a l’escola AULES de Barcelona, fent el recorregut professional i amb més de 10 anys de classes de cant amb Daniel Anglès. També s’introdueix al món del doblatge a Polford Estudios i al del claqué a l’Escola Luthier.  A més, és llicenciat en Comunicació Audiovisual, postgraduat en guió d’humor (UPF- El Terrat) i Màster en Ficció i Innovació Televisiva (UPF-UAB-TV3)

En el darrer any, ha treballat a diversos musicals com La Bella i la Bèstia com a Bèstia (Teatro EDP Gran Vía de Madrid i Teatre Apolo), a Coco el Musical com a Ernesto de la Cruz (Teatre Apolo) i a Encanto el Musical com a Tío Félix (Teatre Apolo).  30 y tantos el Musical, del qual també n’és l’autor, compositor, protagonista i productor, La Monyos (Teatre del Raval) entre d’altres. Com a cantant, destaca la seva trajectòria a JARKS grup vocal, finalistes a la 3a edició del programa Oh Happy Day de TV3, del qual n’és fundador. 

Com a docent de cant particular ha acompanyat a més de 100 alumnes en la seva formació en diversos centres i escoles: Backstage escola de musicals de Vic, l’Avenç d’Esplugues, Manresa Teatre Musical i Escola de Teatre Artur Iscla de Pineda de Mar. Durant aquest temps ha dirigit musicalment i escènicament una pila d’espectacles de teatre musical, entre els quals destaquen Moulin Rouge, Mamma Mia, Nine, Aladdin, Hairspray, Chicago, La Bella i la Bèstia, el Rei Lleó, La Família Addams, Anastàsia, Cats i Grease.